Totalt antall sidevisninger

fredag 20. mars 2009

Turen hjem

Dagen i dag har vært mildt sagt interessant, så langt.
Våkna i halv åtte-tiden i morges etter en smårar drøm hvor jeg døde. Vanligvis våkner man når man drømmer at man dør, I didn't, and seldom do.
Uansett.
Drømte at jeg var på Orkanger, det var sommer og jeg gikk på rulleskøyter langs elva (det er grusvei), så var jeg plutselig på fortauet og var bak pappa som også gikk på rulleskøyter. Vi kom ned til Domus hvor vi møtte lillebroren til en av kompisene mine. Han utfordra meg til å ta en belt grab fra klokketårnet (hadde dukka opp over natta midt på parkeringsplassen, fint og ærverdig i marmor) og droppe ned i poolen under.
Jeg har aldri skata, bare spilt skremmende mye Tony Hawk opp gjennom åra, men det skulle jeg da klare.
Skateboardet mitt hadde ikke hjul, så jeg kom ingen vei, så det endte med at jeg hang og slang fra en sprosse. Det gikk selvfølgelig som det måtte og jeg falt. 150 meter rett ned på ei rist. Jeg døde, og sprang fra kirkegården og tilbake for å finne liket mitt. Ressurecta og begynte å spise en bagel og ble i fin form igjen, møtte pappa og lillebroren til kompisen min som sa jeg feila miserabelt, men det gikk greit for det ble filma og kommer på NRK i kveld. Reporteren var ei jente jeg bodde med et år på Steinkjer.
Uansett, plutselig kom vi frem til at jeg hadde drømt at jeg sprang fra kirkegården og var i live igjen sånn sett, jeg hadde hatt en grønn fluesopp på lager og hadde ekstraliv. Så sa pappa at det ble for søkt og jeg gav ham nyheten om at vi var døde begge to. Han hadde fått hjerteinfarkt da han så meg falle og døde momentant. Det var ikke noe etterliv, vi bare hang rundt på Orkanger som to gespenster. Vi hadde noe uoppgjort et sted kom vi frem til og jeg begynte å vise meg for søstrene mine i drømmene deres for å få alt gjort sånn at jeg kunne forlate Orkanger.
Liket mitt skulle tas med til Stavanger og bli gravlagt der, folk måtte opplyses om min død, IRL-venner fikk vite det raskt nok, verre med de fra WoW og nettet, kontoer måtte logges på,
brukernavn og passord måtte huskes og skilles fra hverandre og så videre.
Våkna før jeg ble ferdig, med én tanke i hodet.
Mamma måtte få vite at jeg ikke skal gravlegges i Trøndelag, så jeg ringte hjem og ba henne sørge for at jeg gravlegges i Stavanger om noe skulle hende med meg før henne.
Så begynte tankene å svirre rundt om hvor vidt noen av venna mine ville komme i begravelsen min når den ble holdt i Stavanger. Tar folk seg tid og råd til å dra til Stavanger for begravelsa mi? Jeg lurer enda ...

Med det ute av verden sto jeg opp og pakka og slappa av litt før skolen.
Da jeg kom på skolen, fikk jeg vite at skoledagen var avlyst pga. dødsfall i familien til læreren.
Eerie ...
Så var det hjem og loke i noen timer til før jeg satte meg på toget sørover til Trondhjem.
Fyrte opp laptop, kobla meg til nettet via mobilen og loka en stund før jeg ble lei av det også og
begynte å installere Adobe Master Collection CS4.
Ting tar tid og det holder faen meg på enda, og her slutter bloggen, for nå ...

Nei vent, må bare få med at toget ble stappfullt et sted mellom Steinkjer og Verdal, og det kom på ei jente, hu høres ut som hu er fra Nord-Norge et sted og hu er skikkelig søt, vet ikke hva det er, men klarer faen meg ikke rive øya vekk fra henne.
Eerie, igjen!

Og hu og de fleste andre som kom på gikk av på Værnes. Ja ja, c'est la vie. Hu hadde sikkert type uansett :P

Og hva er dealen med Værnes? Det hadde vært så episk mye bedre å kalle flyplassen for Hell. Det ligger jo ca på Hell.
"Welcome to Hell International Airport"
"It's a snowy day here in Hell"
"We'll be landing in Hell in 10 minutes"
Hallo, kan det bli kulere?!

Ingen kommentarer: