Totalt antall sidevisninger

torsdag 22. april 2010

Hvem har tatt min beste venn, hvor er Ludvigsen?

I går før jeg la meg tenkte jeg å lese avisene på nett, og hva annet ventet meg enn den grufulle nyheten om at vår alles kjære Gustav "Ludvigsen" Lorentzen er gått bort.
Hjertestans under et bedriftsorienteringsløp. Gamle mennesker burde ikke trimme. :/

Det gikk ikke opp for meg med en gang at han faktisk var borte og aldri mer vil synge "Ha det på badet". Lurer på om han sang den en siste gang, og forsvant fra oss med et smil på leppene. Sannsynligvis ikke, men man kan jo håpe.

Nå har jeg sovet 7 timer, og det er fortsatt ikke helt klart for meg at dette har skjedd, men det begynner å gå inn.
Dette er et av de verste kjendis-dødsfallene de siste årene. Verre enn Richard Wright, Farrah Fawcet og Dom DeLouise. Til sammen.

Snufs i nesa, klump i halsen og størknede tårer i øyekroken til side, selv om dette geniet og denne fantastiske personen er borte fra oss, har han etterlatt mye fantastisk musikk og mange herlige bøker som vi kan kose oss med, så jeg anbefaler alle å sette av litt tid for å høre på musikken han laget - enten solo eller med Øystein "Knutsen" Dolmen - evt. plukke opp noen av bøkene hans å lese gjennom. Det anbefales på det sterkeste.

Og i mens skal jeg stå her i vinduet og hviske "Ha det på badet, din gamle sjokolade" med gråtkvalt stemme og tårer i øynene til det faktisk går opp for meg, for hvem vet? Kanskje kommer kongen, hit til middag nå i dag ...

Ha det, ha det!

1 kommentar:

Hanna Vaage sa...

Det er såå trist ;(