Totalt antall sidevisninger

søndag 24. oktober 2010

Bursda'!

Ja ja, i går ble minstesøss endelig 17 år, og jeg hadde tenkt å blogge om det, men glemte det helt bort i all forberedingen av feiringen til min 24-årsdag.
Så her kommer ditt gratulasjons-innlegg, vesla. :)

Sånn ellers har man selv hatt bursdag og fylt år.
Heidundranes feiring med mange gode venner, både gamle og nye (og så fant man senere på kvelden ut at Jo og Espen tar seg nesten like bra ut i kjole som Jostein og meg) og vi gav oss ikke før seks-halv syv søndag morgen.

Sov dårlig utover morgenkvisten og formiddagen og sto opp etter bare noen timer.
Ble da sittende å lese bursdagskortene fra mine søstre som hadde kommet i posten noen dager før, og sippet for meg selv. Fikk også 250 kr fra min kjære mormor. Tusen takk for det. :)
Av andre gaver jeg har fått, kan jeg nevne en festkledd gammelsmurf med vinglass i handen, to slike gøyale, rosa blåse-tingester og 2100 Xbox-poeng.

Sånn i tilegg til det jeg har kjøpt meg selv da, som tekopp, tesil, asjetter, skåler og krus som jeg fant på et salg hos Kitch'n, og diverse andre småting.

Regner også med at det kommer gave fra mamma og pappa snart, og så har jeg jo i og for seg gave fra farmor også, men den er i USA, siden jeg fikk pappa til å kjøpe det jeg ville ha mye billigere der. Det er da to objektiver jeg har siklet på i årevis.
"Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM" og "Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM". Gleder meg til å komme over til jul og ta de i bruk! :D

Sånn ellers blir det vel å kjøpe gaver fra søstrene sisters selv her.
Jeg trenger å kjøpe meg nytt tastatur og ny mus etter helgens festligheter, selv om jeg helst hadde tenkt meg å bruke pengene på Rock Band 3 med MIDI-keyboard, evt. Squier Stratocasteren som kommer over nyttår og som kan brukes både til RB3 og utenfor til å spilles på som vanlig.

Ja ja, dette blir kanskje litt mye tekst å lese for noen, særlig siden jeg ikke er så stor fan av å slenge med bilder av alskens svada og ditt og datt på slikt jeg blogger om som egentlig ikke er relevant for andre enn meg, og som jeg bare skriver fordi jeg føler for å skrive.
Jeg blogger jo uansett tross alt hovedsaklig kun for meg, og for å slippe ting ut og ikke stenge de inne og demme de opp i all evighet til siste dråpe kommer og demninger raser sammen.

Men nå skal jeg spise pai og iskrem, så dere får ha en fortsatt fin FN-dag, kjære (eventuelle) lesere. :)
Ooh, og så suger det balle å være alene (uten familie) på bursdagen sin, og selv om man gråter en skvett og har gode venner rundt seg, så hjelper det ikke det minste! -_-

1 kommentar:

Hanna Vaage sa...

Nei, jeg er ikke inspirert av den.