Totalt antall sidevisninger

onsdag 13. april 2011

Bloggstuff

Morsomme greier.
I dag skypet søss meg og var veldig opprørt og jeg trodde noe galt hadde skjedd, men neida.
Hun var bare "fra seg" over at jenta som ligger på topplisten på blogg.no hadde anbefalt bloggen hennes. For alt jeg vet, er hun fortsatt i sjokk.

Hyggelig for henne, hvem vet, kanskje det drypper noen flere folk innom her også?
Klager ikke på tilstanden nå altså, har jo familien min som titter innom nå og da (når jeg kommenterer på deres blogger / ber på mine knær om å få en kommentar), samt ei hyggelig jente som har bodd i Florida ved navn Nina-Martine. Søtt navn, interessant jente, fin blogg. Vi deler tydeligvis samme smak i kjoler og holdt oss begge våkne for å se Oscar. Hvor vidt det var så lurt for min del, kan diskuteres.

Sånn ellers, har jeg takket være ei anna venninne, funnet en annen blogg. En blogg jeg forelska meg i fra første tegning jeg så.
Jeg snakker selvfølgelig om bloggen til Hanne Sigbjørnsen.
Hun skriver utrolig morsomt og tegner utrolig bra, og har fått meg til å mer enn én gang i dag stoppe det jeg gjør for å lese flere av innleggene hennes og le og fnise om hverandre. Bloggen hennes er også grunnen til at jeg er våken 04:54 om morgenen. Vel, hovedsaklig bloggen, men også fordi jeg har blitt hekta på Stargate SG-1 igjen, og ser meg gjennom episode på episode. Noe som sikkert ikke er lurt, siden jeg skal opp tidlig i dag for å vaske og pakke og sånt siden vi drar til Orkanger på påskeferie / bachelorjobbing i kveld.

Sånn ellers er World of Tanks endelig ute av beta og klar for spilling og det ble noen timer med det også i kveld, samt for dere som vet hva dere skal svare når noen ytrer "Stairs?" / "Do you have stairs in your house?" - Post Your Moments of WHAT THE CHRIST og YOU CAN CHECK OUT ANY TIME YOU WANT: Tales from the "hospitality industry", men de to sistnevnte har jeg lest på i et par dager.
Svært morsomme de også. Og veldig, veldig "WHAT THE CHRIST?!".

Men nå sporet vi av litt her.
Dette innlegget skulle jo omhandle blogging. Som vanlig kan jeg ytre disse ord:
Den gang ei.

Jeg burde fortsette å gjøre som jeg alt har gjort i innlegget så langt, nemlig anbefale blogger (og et par tråder på Something Awful), men i stedet skal jeg gjøre det som er best for meg; nemlig å ta meg selv i nakken og kaste meg selv til sengs med Glittertind på øra og en evig drøm om en pakke pølser og en sixpack Kronenbourg til helga.

4 kommentarer:

Hanna Vaage sa...

aw, I love you big brother :D

Jeg er fortsatt i sjokk, fyy faen altså. Skjelver enda ;o

ps: jeg kommenterte til deg uten at du ba om det. whii :D

SosJojURor sa...

Love you too, little sister. :D

Ser den, ser den.
Ja tenk, og jeg trengte nesten ikke kommentere noe på bloggen din eller snakke med deg på Skype i noen timer uten at det skjedde engang! :O

Nina-Martine sa...

Hehe, koselige komplimenter :p

Sv; Å jo da, vil se ALT i Florida jeg :p Elsker Florida mer enn noe annet <3

Hehe, det er ikke mye mer å få ut av Tampa heller. Spesielt ikke fordi hver gang jeg har reist dit har jeg bare endt opp med å kjøre rundt og rundt i "ghettoen" og ikke kommet meg ut igjen, hehe :p

Heldig du. Men Mexicogulfen er absolutt verdt å få med seg, er nok en av de beste skal du se ;)

SosJojURor sa...

Er jo sannheten. :)
Bare ikke forvent å få så mange flere lesere av det, jeg tror ikke det er så mange som leser bloggen, må være søss da, når jeg får henne til det, og hun kjenner allerede til bloggen din.
Vel, mamma sa hun leste bloggen min her om dagen, så hun og resten av familien er vel også innom i ny og ne. =p

Ah. Koselig. =D

Ha-ha, høres ut som meg og visse byer / tettsteder rundt om i Norge.

Ja, jeg håper jeg kommer meg dit en vakker dag. :)