Totalt antall sidevisninger

lørdag 22. oktober 2011

New York, dag 2

Vi har hatt en fin dag så langt.
Det startet med en tur til Empire State Building hvor vi fikk tatt massevis av flotte bilder, sett på fin utsikt og hørt på en god "audio tour".
Etter det, stakk vi på Macy's for å se etter joggesko, blazere og city bagger, men gikk oss kraftig bort blant alle dameklærne før vi endelig fant noen fine blazere om ikke annet. Endte ikke opp med noen, må se på noen andre steder før vi tar en endelig avgjørelse.
Så gikk vi for å spise lunsj. Det ble på Uncle Mario's Pizzeria hvor vi åt en rimelig god pizza og drakk en rimelig god øl. Uncle Mario's Amber.
Etter det gikk vi hjem for å slappe av litt og jeg skifta fra shorts til bukser. Det var egentlig meldt sol og 16-20 grader, men det var overskyet hele dagen og ikke mer enn 10-14.

Så var det å hoppe på en "hop on, hop off"-busstur hvor vi suste rundt Manhattan og tok enda flere bilder. Det var kaldere enn jeg hadde trodd og jeg skulle nok tatt med meg en jakke. Det ble nemlig rimelig kjølig på toppen der i kun en tynn bomullsgenser.
Turen gikk ikke helt som planlagt, pga. en brann i et hus som gjorde at snuten kom og sperra av gata og omdirigerte oss. Sprang demonstranter rundt som galninger og store, bråkete brannbiler og sykebiler og alskens var overalt.
Hadde ikke noe i mot det akkurat, fikk sett havna, Brooklyn Bridge og mere til som vi ikke hadde fått sett på den normale turen.

Vi valgte å hoppe av på Rockefeller for å se på stedet (ble ikke Top of the Rock i dag, men det blir definitivt det en annen dag), tok bilder av folk som gikk på skøyter og plutselig fant vi en LEGO-butikk. Det var ren og skjær himmel for min del i alle fall! :D

Etter det var det på tide å komme seg hjem for å slappe av litt før middag, men før vi kom så langt, sjekka vi ut et teater hvor musikalen "The Book of Mormon" (av Parker & Stone) gikk. Vi hadde håpet å få tak i billetter til det før, men det var utsolgt og nå var køen for å komme inn i fall noen hadde valgt å ikke hente billettene sine så lang at vi rett og slett gav faen. Det ble i stedet til at vi handlet litt matvarer og gikk hjem.

Snart blir det middag på Ellen's Stardust Diner. Woop!

e:
Ellen's Stardust Diner var maksimalt win!
God mat, god milkshake og en drøss aspirerende sangere, skuespillere og dansere som underholdt mellom og så og si på bordene mens de sang forskjellige sanger for oss mens vi spiste. Ufattelig herlig!
Etter å ha inntatt et bedre måltid bestående av en god meatloaf og en god cookies 'n cream-shake, dro vi på første og beste pub, som viste seg å være Emmet O'Lunney's. En herlig irsk pub. God livemusikk, gode drinker, litt stive priser, men likevel billig i forhold til norsk standard. Rett og slett digg!

Ingen kommentarer: