Totalt antall sidevisninger

torsdag 17. mai 2012

Fest!

Sov til kvart over ett, slumra til halv to og så var det bare å pusse tenner og hive på seg dressen og dra ut for å se på borgertoget. I deprimerende regnvær og det hele. Fikk spist is da. Og drukket brus. Og så slo huepina etter gårdagen inn, så jeg skippa champisen i dag. Ble nok i går. :p

Suping med kompiser hjemme er helt okay. Pils, champis og Gin Tonic. Og masse skitpreik. Kulminerte med at minstesøss kom hjem fra russefest og velta ut en øl over hele gulvet mitt, så da jeg våkna i dag og tråkka på klissete gulv og så tomme bokser, flasker og glass overalt, visste jeg det hadde vært en bra dag. :)

Dagens spilleliste er forøvrig denne

Og ellers er det synd at russen i år var så tamme, og at de ikke fikk kjøre russebil i toget. Men de overdøvde i det minste korpset og den falske barnesangen før start med bassen sin. <3

2 kommentarer:

Hanna Vaage sa...

17-mai? Er du ikke bittelitt treg med å oppdatere?

btw, røyk er usunt min kjære, søte lille, storebror ^^

SosJojURor sa...

Nå må du huske at jeg blogger for min egen del og ikke for leserne mine, så da trenger jeg ikke pumpe ut to innlegg om dagen. ;)

Så lenge jeg ikke føler at jeg har noe å skrive om, så gidder jeg heller ikke stresse med å finne noe svada å slenge ut, som du og resten av rosabloggerne.

Og ja, røyk er ikke bra for deg, og du er forferdelig dårlig til å se et overdrevent sarkastisk innlegg når du ser det. Du må bli bedre på dette.