Totalt antall sidevisninger

søndag 27. februar 2011

Helg på Orkanger (igjen)

Da er det nok en søndag og nok en helg på Orkanger er snart forbi.
Eller, er for håpentligvis minst 10 timer til vi drar oppover igjen, slik at jeg kan bruke mest mulig tid på å kose med elskelige sengen min, vaske klær og rippe de siste DV-tapene (det er det jeg har gjort i helgen, kost meg i senga med kryssord og bøker, rippet ørten DV-taper til disc sånn at jeg kan brenne de ut senere og vasket haugevis med klær. Ja, og spist litt av og til, men det er som vanlig nedprioritert, til tross for at jeg har for mye mat. Som vanlig.) til foreldra mine. Ja ja.

Jeg irriterer meg over at jeg ikke fikk brukt helgen til det jeg skulle, nemlig flex og obligatoriske oppgaver, så jeg må jobbe ekstra hardt for å bli ferdig til onsdag aften. Curses! Og så er det eksamen i tillegg. Jeg trenger VIRKELIG hjelp!

Mareritt hadde jeg også.
Drømte om at jeg hadde hatt fest og så hadde noen stukket av med vaskemaskinen vår, samt alle tingene jeg har lagret i dukkestuen, og alt vi hadde i alle bodene og garasjen, og ute lusket den sibirske tigeren stanley_1 som angrep og spiste opp sambo og vennene våre da jeg prøvde og få dem til å hjelpe meg med å finne igjen tingene. Var helt jævlig. Jeg guilt trippa meg selv til selvmord og våkna.

Sånn ellers har nattens soundtrack vært Faanefjells herlige album, "Trollmarsj", og Windir med "Soknadalr". Sistnenvte er en fantastisk sang, jeg får lyst til å skrive en novelle eller film eller noe hver gang jeg hører den. Den er rett og slett episk!
Akkurat som Einherjer med "Einherjermarsjen". Får så mange vikingreferanser og den treffer på alle strengene mine og jeg bare mMmm. <3

7 kommentarer:

Nina-Martine sa...

Sv; Takk, er greit å vite at andre er enige i meg!

Har dessverre ikke sett noen av Deans filmer, men det er absolutt noe jeg vet jeg burde få med meg en gang. Og så elsker jeg Depp :)

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har egentlig ingen favoritt kvinnelige skuespillere. Eller, kanskje jeg bare har så mange jeg liker, at det er ingen jeg liker bedre enn andre. Bortsett fra Grace Kelly og Audrey Hepburn <3

SosJojURor sa...

Ja, ikke sant?

Ah, du burde. Jeg var ganske ung første gang jeg så "Rebel without a cause" og forelska meg i fyren.
Og siden fortsatte forelskelsen med de andre filmene hans, og det jeg savner mest etter at jeg flytta hjemmefra, er plakaten av Dean med det som har vært ett av mottoene mine i årevis ...
"Dream as if you live forever, live as if you'll die today."
Ganske fin leveregel. :)

Kjenner problemet, du så jo hvor vanskelig jeg hadde for å avgrense meg.

Nina-Martine sa...

Sv; Jo, helt fantastisk!!

Ja, det var ikke et særlig show å skryte av. Gjorde meg ingenting å miste søvnen min, skulle ikke på jobb før 14. Men er noen vinnere jeg er uenig i, og synes deler av showet var redd og slett skikkelig kleint å se på!

// Ja, skal nok få somlet meg til å se filmene hans en gang :)

Elsker det sitatet, er det han som har sagt det?

SosJojURor sa...

Ikke sant?

Ah, jeg skulle på skolen 10, så satt med huepine hele dagen. :P

Kan si meg enig i at deler av det var kleint ja, var et eller annet som ikke stemte helt mellom James og Anne også, de virka så kunstige.
Jeg er bare glad for at King's Speach vant så mye, selv om jeg gjerne hadde sett priser til True Grit, Winter's Bone, The Kids Are Allright og TRON: Legacy.
Synes det var en skam at TRON: Legacy kun var nominert i Sound Editing.

Du burde, og ja, det var han som sa det. :)

Hanna Vaage sa...

Oh, høres ut som en fin helg på Ork! :D

Kanskje litt sent ute å si det nå, siden det er onsdag, men jeg har vært syk siden lørdag så jeg er unnskyldt! ;)

Nina-Martine sa...

Sv; Da vet jeg ikke helt om jeg hadde giddet å sitte opp hele natta nei, i alle fall ikke når jeg tok det opp samtidig :p

Kunstige ja, så absolutt! Det var liksom så fake..

Har ikke sett The King's Speech, så er ikke særlig begeistra over at den vant (men da fortjener den det sikkert)

Da har vi helt lik smak i kjoler i alle fall, haha, de to kjolene var nemlig mine favoritter også :)

SosJojURor sa...

He-he. Nettopp. Døgnet mitt hadde virkelig ikke godt av å døgne for Oscar :P

Yeah. Du har rett i at det virka fake. Ikke den heldigste paringa.

Det har ikke jeg heller, fortsatt ikke, men jeg liker det jeg hører / leser om den, så jeg tror The King's Speach vant fortjent.

Woo! Sjelden jeg hører at jeg har lik kjolesmak som noen lenger. ^^