Totalt antall sidevisninger

søndag 1. mai 2011

Sommerlig helg ... i april?!

Da er april over, og jeg kan godt være med på å si at dette har vært den varmeste aprilen jeg har vært borti på lenge. I alle fall her i trønderland.

Påska var særs digg, men jeg har da kost meg etterpå også, til tross for bachelorpress og -stress.

Fredag var det vårslipp for eks-russen, og det tok som vanlig av. Jeg drakk / festa i 13 timer. Klager virkelig ikke. Traff ei veldig koselig jente jeg kunne prate om særheter og andre ting med. Hun hadde varme hender. Kos. ^^
Håper å treffe deg igjen, Silje, og prate videre. :)

Lørdagen gikk med til å skrive ferdig bacheloren, samt spille litt World of Warcraft igjen. En stund siden sist, begynte å bli på tide. Var merkelig nok ikke bakfull i det hele tatt. Yay! :D

I dag (søndag) sto jeg opp 7, ordna noen småting, la meg i senga og døste til halv ni og stakk på skolen ni.
Her har jeg sittet siden og gått gjennom bacheloroppgaven, preika med venner på Skype og lest om gamle fads som man trodde kun var populære på din egen skole back in the days.
Samt at ei venninne av meg fikk seg noe med en hawt modell. :D

Og speaking of fads ...

Husker dere denne S-en?
stussy-s-1
stussy-s-2

Jeg trodde det bare var noe vi shitkidsa tegna på sekkene, penalene, kladdebøkene etc våre, men det var tydeligvis over hele verden på slutten av 80- til midten av 90-tallet. Sære greier. Etter litt googling har jeg kommet frem til at det er mange rykter om hvor den kommer fra, og som et kjært barn, har den mange navn, men det mest populære er visst at det er den gamle logoen til klesmerket Stussy som ble starta opp i de dager. Hvor det hele startet, er for meg uvisst.

Har dere noen ideer om S-en? Sett den før? Eller har dere andre merkelige fads fra deres grunnskole-dager som dere trodde gjaldt utelukkende for deres skole?

8 kommentarer:

Charlothe sa...

Den s-en ble laget kun fordi den fascinerte meg. Og den var underholdende. Kunne sitte og tegne sånne time etter time etter time. Tidsfordriv :)) For å være ærlig, så kunne jeg ikke brydd meg mindre om den. Haha. Har ikke noe forhold til den. Likte bare de strekene og hvordan det kunne bli en S bare ved å tilføye noen streker her og der. Hehe. Jada, uinteressant.

SV: Haha, tror ikke det er å moro å gå opp man er liten. Det er langt, og det kjører biler der man går og sånn. Men virkelig verdt å teste ut en gang :D Glad det er over.. (A) Haha.

SosJojURor sa...

Ja, det var sånn for meg også.
Og jeg fikk nå en ubeskrivelig trang til å tegne den igjen. Synd jeg glemte penna mi hjemme i dag. ><

Er en herlig S. Mange minner fra barneskolen kommer tilbake med den.


Sannsynligvis ikke, om jeg ender opp i Bergen til høsten, får jeg nesten prøve å gå opp, for å kunne si at jeg har gjort det. :P

Charlothe sa...

SV: Skal tegne den for deg jeg ;D

Det var en deilig tur, egentlig :)) Anbefales :)

SosJojURor sa...

Woo! Gjør det. ^^

Kan jeg tenke meg. :)
Skal nok få gått den. :)

Nina-Martine sa...

Haha, kan godt finne på å bruke den S-en fortsatt jeg, har aldri tenkt over at det var en fad å bruke den :p

Sv; Hehe, nei det er nok ikke akkurat den du burde satse på :p Spesielt ikke når du har så mange å lese :p For øyeblikket eier jeg ingen bøker jeg ikke har lest, men det er jo så utrolig mange bøker jeg skulle ønske jeg hadde lest.

// Hehe, nei sånn kan det gå :P

// Da så, likte han skikkelig godt i den filmen jeg da, men har nok en softspot for han, endten så liker man han eller ikke.

// Hadde faktisk aldri hørt om Scott Pilgrim før, og vet heller ikke hva det går ut på :p

SosJojURor sa...

Ikke verst. Nei, jeg sitter og skriver ned det jeg vet om den og det jeg har lest om den i dag, nå. ^^

Nei, kanskje ikke ...
Ja, jeg har vært på det stadiet også. Problemet mitt er at jeg kjøper flere bøker enn jeg klarer å lese, så de bare hoper seg opp. Irriterende.

Ja, er vel sånn det er.

Ikke? Det er overraskende, så mye oppstuss det har vært om tegneserien / filmen (og til en mindre grad - arcade-spillet som ble utgitt i fjor / forfjor i forbindelse med filmen).

Er ikke et must å få med seg, jeg var likeglad til jeg plutselig fant den, og forbannet etter å ha sett filmen da den som vanlig ikke stemte helt overens med tegneserien, og ei heller var slik jeg hadde sett den for meg i hodet mitt. :P

Hanna Vaage sa...

Uuh! Du har holdt ei jente i handa! hihih ^^

Høres ut som om april har vært god og varm :D

SosJojURor sa...

Jeg har da holdt flere jenter i handen, deg blant annet. Eller er du ikke jente? :P

Ja, april har vært digg. Håper det samme gjelder for mai! :D