Totalt antall sidevisninger

fredag 26. august 2011

Speaking of dreams ...

Våkna nettopp med kaldsvette på ryggen og livredd for humanoide elger.
Fin drøm som utvikla seg til mareritt-ish.

Jeg sitter i stua hos bestemor, ser en elg komme luntende forbi, drar opp et kompaktkamera og fyrer i vei noen bilder, kaster det unna og tar opp speilrefleksskameraet mitt, fyrer i vei, finner ut at det står på macro-linse, finner min "standard" 18-200mm og fyrer opp flere og flere bilder, for det kommer mer og mer elg vandrende på rad og rekke.
Vanlige elger som går gjennom ripsbuskene og spiser litt kirsebær før de går ned i fjæra og legger på svømn, elg med kalver som bare går fort gjennom hagen, men stopper opp for å posere og slik holder det på i noen minutter til jeg plutselig ser en svært humanoid elg (på to ben med antydning til bryster (har nok sett for mange ekle furry-bilder. :|), men fortsatt med klover, gevir, elghode og brungrå pels), knipser i vei, og plutselig oppdager jeg at jeg står bak et tre mellom huset til bestemor og fjæra og ser Huldra som er på vei inn i ytterstua for gudene vet hva, antageligvis er jeg busta og hun skal prøve og forføre meg. Stor sjanse for at hun hadde klart det i drømme om hun ikke hadde kommet med elgene, de underjordiske og byttingene - og hvis jeg ikke hadde vært livredd. Samtidig som hun går inn i huset, merker jeg på meg at alle elgene jeg har tatt bilder av - fra de normale til de ikke fullt så normale - kommer tilbake via vei og jeg ser kusina til mamma komme gående over plena fra nabohuset med hagle i handen (evt. en rifle, var på avstand og jeg kan ingenting om slikt) og plutselig våknet jeg.
Enten fordi jeg innså hvor absurd det hele var og at det var nødt til å være en drøm eller fordi jeg var så redd at jeg ikke klarte mer. Hvem vet?

5 kommentarer:

Hanna Vaage sa...

Elger er så skumle :o

Blir kos å se deg igjen i ettermiddag ^^

SosJojURor sa...

Ja, det er de! :o

Ja, det blir det, selv om det nå er kveld og du fortsatt ikke er hjemme! :o

Oda sa...

For en merkelig drøm...!

Sv: Joja, men likevell! Blåbær, bacon og sukker er og blir best! Plukkfisk funker jo ganske greit det også, men likevell!

Og nugatti, jordbærsyltetøy etc. hører hjemme på dessert pannekaker!!!

Charlothe sa...

Hahaha, drømmer, ass <3

Ei, er det ikke du som er så opptatt av å skrive riktig norsk? Du har glemt noen kommaer og tatt feil av og/å, men jeg regner med at det bare var for å teste oss lesere? ;)

SV: Det som er dritt med å begynne sent, er at jeg sover lenge og ikke får sove til grei tid på kvelden igjen, da jeg begynner tidlig dagen etter og må opp 05.30. Skjønner? Hehe.

Uff. Når folk er dritings på skolen, så kan de bare gå hjem igjen, ass. Det er respektløst, å komme påvirket på skolen, ovenfor foreleser og andre medstudenter.

Ooh, jeg har ikke dekning i auditoriet - maks deilig! Jeg får faktisk med meg undervisningen :D Wii!

Hva gjør du nå, da du er ferdig på skolen?

SosJojURor sa...

Oda, vel, du veit. Jeg er merkelig.
Det kommer frem i hva jeg spiser på pannekakene mine. ;)

Vel, pannekakene din farmor lager, er f.eks. dessertpannekaker. De din mormor lager, er middagspannekaker.

Uansett hva, så kan man spise de med hva enn det skal være. Det samme gjelder vafler.

Charlothe:
Ouch, der fikk jeg. Jeg tenker at jeg alltid skriver rett, så jeg leser sjelden korrektur på det jeg selv skriver. Fail. :P

Ja, jeg vet nøyaktig hvordan du har det. Har klart å fucke døgnrytmen min veldig de siste dagene, og sover til en gang mellom 13:00 og 16:30 hver dag.
Noe som blir crap i morgen når jeg skal opp tidlig for å dra til Trondhjem. :P

Tja, kommer an på. Er du russ, så er du russ, og lærerne våre gav stort sett faen.
Selvfølgelig snakket jeg dog ikke om russetiden (ei heller fadderuken(e), som går under samme reglement som russetiden), men du trenger ikke nødvendigvis dukke opp dritings. Jeg har vært beruset på skolen utallige mange ganger uten at noen har merket noe særlig på meg, annet enn at jeg var mer aktiv i timene og rakk opp handa og svarte når lærerne spurte spørsmål.
Surra ikke rundt brautende og ropende eller stinka alkohol.
Dog, en kamerat av meg - edru som faen - ble sendt hjem fordi hårproduktet hans lukta øl og alle trodde han hadde drukket. Dagen etterpå hadde han det med på skolen for å bevise at han ikke hadde drukket, men fikk ingen unnskyldninger eller noe. Typisk.

Ooh, det høres faktisk lurt ut, i motsetning til hvordan det var for oss. :P

Nå er jeg ferdig på skolen og driver dank / leker husmor, går til NAV og leter etter jobb. Utdanningen jeg tok og bacheloren jeg fikk, har ikke akkurat sikra meg jobb, siden jobbmarkedet innen det jeg er utdannet til er så usannsynlig shady at det er rimelig vanskelig å få seg jobb uansett.
Flere av de som gikk ut med bachelor i multimedieteknologi i årene før meg, har fortsatt ikke fått jobb innen faget.