Totalt antall sidevisninger

mandag 24. oktober 2011

New York, dag 4

I dag dro vi til Brooklyn. Hovedsaklig Williamsburg. Utrolig fint og koselig. Skulle jeg bodd i NYC, skulle jeg definitivt bodd der.
Vi sto ved East River i en park og så over mot Manhattan. Rett og slett fantastisk.
Var innom et marked og så mye rart også, deriblant en dalahest.

Samt ei platesjappe ved navn "Earwax", hvor navnet var skrevet med q-tips.
Masse digg musikk der inne, om enn litt dyrt.
De spilte musikk fra et lokalt band kalt "Oneida". Gjett hvem som skal kjøpe det han finner av de på nett ... (Skulle kjøpt LP-ene også, om jeg bare hadde en optimalt fungerende platespiller i disse dager.)

Etter det, tok vi taxi ned til sør i Brooklyn for å handle på Target. Kjøpte masse unyttig ræl til damene som ble igjen hjemme - Oda har å være fornøyd nå - og dro så tilbake til Manhattan for å sette fra oss varene.

Så dro vi ut igjen for resten av shoppingen. Først dro pappa og jeg innom en Fossil-butikk på Times Square og kjøpte oss hver vår stilige citybag før vi dro nedover mot en Victoria's Secret og Sephora for at pappa skulle fikse litt mer på handlelistene til søstrene sisters og modern, før vi endte opp på dagens beste butikk. En Barnes & Noble med fire etasjer som lå nede ved Flatiron. Fantastisk. Jeg kjøpte meg flerfoldige bøker, både nye hardcovers og eldre pockets, og det hele kom på fantastisk billige 516 kr!

Deretter rotet vi rundt på Union Square og lette etter en restaurant, men fant ingen, dro opp til Times Square igjen, fant Daniela Trattoria, en italiensk restaurant med hovedsaklig meksikanere og ei søt rumensk jente, hvor pappa åt det han sa var en av de beste pizzaene han noen sinne hadde spist, og jeg satte til livs en god lasagna.
Vi drakk også en særs god, italiensk rødvin.

Til slutt stakk vi hjem og alle var enige om at det hadde vært en god dag.
De siste timene har jeg brukt på Facebook på å svare på gratulasjonsmeldinger. Alltid kos. :)

Ekstra kos da jeg snakket med minstesøss på telefon fra Birmingham og en drøss med britiske jenter på Twilight convention sang bursdagssang for meg. :D

2 kommentarer:

Charlothe sa...

Har du bursdag i dag?? :D

GRATULERER MED DAGEN! :D

SosJojURor sa...

Det har jeg, vel hadde. Nå er det en time og tre kvarter siden bursdagen min var over her i New York, og syv timer og tre kvarter siden den var over i Norge.

Men takk så mye, Charlothe! :D :D :D