Totalt antall sidevisninger

onsdag 23. november 2011

Midt i en drøm

Drømte at jeg helt uten videre kjørte fra Orkanger til Trondhjem på scooteren min. En søt og original liten sak som gjør maks 40 km/t.

Uansett, det pissregner og det er førstkommende kampdag når Viking møter RBK, så hele byen er full av Viking-supportere. Alt fra russ med sine tradisjonelle frakker (med Viking-skjerf og Viking-ting påmalt frakkene sine) til samer i fullt utstyr, bare at i stedet for den tradisjonelle lua, så er det en lue med Viking FKs farger i stedet.

Svipper bak Gløshaugen som plutselig har merga med Nidarosdomen og der regner det ikke, i stedet står det flere biler med egyptiske sarkofager der som er funnet inni kirka.Jeg stopper og skriver om fotballsamen på forumet og ser meg selv i third person view hamrende løs på et tastatur i det en melding tikker bokstavelig talt inn fra eteren om at Viking leder 9-0 over RBK, men jeg tolker dette som at de ligger under 1-8, så i sinne og frustrerthet, kjører jeg opp på Byåsen (som plutselig er veldig høy og bratt) og det regner mer enn på en normal, trøndersk sommerdag, og når jeg har kommet så langt opp som jeg kan komme på scooteren (med andre ord når det blir så bratt at det er på rundt 70 graders helling), innser jeg at jeg feiltolka det hele og at Lycantrophe og Necro-brødrene fra diskusjon.no sendte meg på en fåfengt jakt etter det som skulle være en kid som sammen med kompisen bygde en portal som kunne frakte dem rundt omkring. Deres var lilla. Tilfeldigvis stoppet jeg opp ved siden av huset til kiden og møtte ham, men portalen var bare en løgn. Vedkommende spurte om jeg ville prøve å bygge en med ham, men jeg snudde og prøvde å komme meg ned den usannsynlige bratte bakken igjen, mens jeg tenkte på at jeg bygde jo en sort portal for noen år siden, men før jeg kom noe videre i denne besynderlige drømmen, ble jeg vekket av Oda og jeg hadde så vondt i hjertet at jeg ikke klarte å snu meg over for å sove videre.

5 kommentarer:

Nina-Martine sa...

Drømmer er virkelig rare :p

Sv; Likte faktisk den nye Ren skikkelig godt, og jeg er en av de som liker Kevin Bacon.

Haha, da holder jeg meg heller til The Sims :p

SosJojURor sa...

Det har du helt rett i. :)

Hmm, jeg er likevel skeptisk, men det er jeg til alle remakes av filmer jeg liker.
Ble positivt overraska av PJs "King Kong" da.

The Sims Online, eller en av de myriadene av PC-spill som har kommet de siste 10-12 årene?

Hanna Vaage sa...

Du må rydde rommet mitt!

Jaaaaa :D (a)

Nina-Martine sa...

Ja, ikke sant! Helt magisk <3

Hehe, nei det har du kanskje rett i!

Har faktisk aldri sett den originale King Kong, men likte veldig godt remaken (eller den andre remaken da)

Spiller nok vanlig Sims på PCen, med alle tilleggspakkene :p

// Haha, tror kanskje ikke jeg blir like avhengig. Og skjønner virkelig ikke hvordan du får brukt alt det!! Men har du noe tips til hvilket spill som er best, har Guitar Hero 5, men blir jo fort lei av sangene

SosJojURor sa...

Hanna: Nei! :D
Nina-Martine: Jepp. :)

Vel, den fra '31 er rimelig fantastisk. Jeg har den på DVD et eller annet sted. Synd og skam at det skal være så rotete i filmsamlinga mi. Begynte å sortere etter sjanger, år og alfabet, men gikk etter hvert tom for hylleplass og nå står de aller fleste hulter til bulter med en anelse system. Samt at jeg har mista flere filmer. Forsvunnet under flytting, stjælt på fest, lånt og aldri levert tilbake etc. Samt gnomer.

Ah, det gjorde jeg også en gang i tiden.

Sikkert like greit.
Jeg samler. Og når jeg har hatt sosiale samlinger, har vi hatt null problemer med å få brukt f.eks. 1 gitar, 1 bass, 1 keyboard, 1 trommesett og en vokal. Evt. 1 gitar og 3 vokaler. :P

Vel, min favoritt sangmessig er og forblir Guitar Hero 2, men sånn generelt ville jeg gått for enten GH5 med sangene fra tidligere spill (avhengig av at du har tidligere spill eller en kode fra de) eller Rock Band 3. Sistnevnte fordi det er det nyeste, mest oppdaterte og det som ser ut til å ha størst sangutvalg.

Ble langt dette, du får ha meg unnskyldt, men jeg ble revet med. Som vanlig. :P