Totalt antall sidevisninger

mandag 5. desember 2011

Om shaving av kroppshår

Min søster, Hanna, skrev et innlegg om shaving av kroppshår jeg bare følte for å svare på, og jeg synes selv svaret mitt ble så bra at jeg måtte blogge om det selv.
Spørsmålet på slutten var "Shave or not to shave?" Vel, dere kan selv gjette dere frem til hva jeg svarte. Burde ikke være det vanskeligste. ;)


"Not to shave! Kjipt å se ut som om du er prepubertal der nede også. Eller generelt være like glatt som ei kinesisk gutterompe. Skal være litt sandpapir på legg og armer, og litt pels der nede, bare ikke full bever. Et sted går grensa. :P

Snakker nå om preferanser hos kvinner så klart, og en av hovedgrunnene til å gå for den eldre modellen. Mindre sminke, mindre opphengthet i å fjerne alt av naturlige kroppshår.

Fjerning av pelsen fører bare til pes og faenskap, det Kia skriver over meg stemmer på en plett!

Det er også en god grunn til å ikke fjerne håret rundt rektum for oss menn. Samt at det med stor sannsynlighet stikker og klør noe inn i granskauen når det er på vei ut igjen.

Og, det finnes selvfølgelig en mellomting mellom å se ut som overnevnte barnerumpe og en skjeggete dame som absolutt ikke bleker barten. Det virker bare som de aller fleste heller mot førstnevnte fremfor å gå for noe som minner om mellomtingen. Synd, men sant. Jeg skylder på media for deres forskrudde syn på kropp, sex og personlige verdier."

Jeg for min del skulle ønske at jeg hadde mer (og synligere) kroppshår og bedre skjeggvekst. Unntatt på rygg og nakke. Det er bare nasty. :|
Noen som er enige med meg, eller er jeg en forskrudd neanderthal med syke fetisher basert på at jeg ble utsatt for pornografiske filmer fra 60 - 80-tallet i alt for ung alder?

2 kommentarer:

Nina-Martine sa...

Haha, leste gjennom kommentarene og tror det bare var du som kom frem til dette svaret :p

Sv; Så dårlig gjort da :p Tror det var i grunn broren min som skulle få, og da måtte jo jeg også få pakkekalender :p

Hehe, har mye rare sorteringer jeg også, men har heldigvis ikke mistet noen!

Da skal jeg skjekke ut de!

SosJojURor sa...

You don't say. :P

Makan. Minstesøss maste seg til en og argumenterte med at jeg hadde fått kalender i 5 år før hun ble født, og Hanna har da også 1 år igjen, men velger å utsette det til et annet år. Må finne meg dame som kan lage til meg tror jeg. :P

Er heldigvis ikke så mange jeg har mistet da, "bare" rundt 30 eller noe. :P

Gjør det! :D