Totalt antall sidevisninger

søndag 12. juni 2011

For en fredag (og lørdag)!

Fredagen var fantastisk. Et herlig gameshow, det morsomste jeg har opplevd på Steinkjer i edru tilstand!
Håvard Lilleheie er en fantastisk host som jeg vil si reddet showet noen ganger, og var definitivt verdt pengene de brukte på å få ham.
De hadde litt lydproblemer nå og da, men det gikk seg til etter hvert det også.

Etter et morsomt show, hvor Steinkjer tapte med veldig liten margin mot Verdal (etter at Trekant-Thomas hadde somlet bort Levangers seier fullstendig), og deretter anklaget Verdal for juks, ble det å drikke utepils med en gammel klassekamerat, min gamle lærer i 3D og venner av ham. Først like utenfor Huze på Steinkjer, før vi fortsatte til Café Madame Brix. Et herlig sted. Kunst på veggene, trivelig, fantastiske ansatte og mange gode minner. Det beste stedet å være 17. mai i alle fall. Særlig med noe musserende i glasset.

Til Brix kom også en annen gammel klassekamerat og kjæresten hans - som var med og laget gameshowet - og etter hvert også Håvard Lilleheie med manager. Vi handhilste og drakk øl (og senere sterkere og brunere saker). Fantastisk kveld.
Jeg snakket fransk igjen for første gang på en god stund, med en marokkaner som plutselig dukket opp fra intet. Bibbi, om du leser dette (også du Arne), så må jeg si jeg lærte mer fransk av ham enn jeg noen sinne lærte på ungdomsskolen og vgs.
Herlig fyr.

Også herlig å diskutere mennesker, monogami, jobbing, alfahanner og alskens med folk med mer livserfaring og år på baken. Margunn, jeg snakker om deg. Var interessant, og jeg husker faktisk det du snakket om, og at jeg selv snakket med min sedvanlige (for en fredagskveld i juni), prepubertale mening om at alt sammen bunner ut i øl. Og festing. Og jeg som ikke er så glad i øl en gang. Ja ja. Jeg la vel til at liker du ikke øl, kan du drikke vin også. Ha-ha. Jeg skylder på det at jeg bare hadde spist en rosinbolle i løpet av hele dagen. Og fått for mye sol. Sikkert ikke sunt det der.

Etter mye alkohol i kroppen, var jeg klar for mat og gikk for kanskje siste gang inn på Go' & mætt i Kongensgate og kjøpte meg en baconcheese. Steinkjers (og så vidt jeg vet, Nord-Trøndelags) beste sted for burger. Hilde, ta deg en bolle!
Siden bar det rett hjem, chille litt foran skjermen, drikke vann, ta en Cetirizin (billigere versjon av Zyrtec som så vidt jeg vet er nøyaktig det samme) og sovne.
Våkne neste dag i tolvtiden og være i fin form.

Og lørdagen gikk hovedsaklig med til å dø sakte av varme.
Jeg kom på at det var pinse og at butikkene stengte tidlig, så det var bare å komme seg ut for å handle inn for den kommende uken og så komme seg tilbake.
Noe som viste seg å være verre. Altså returen til hybelen. I over 30 grader, tungt lastet og ikke noe panneband, caps e.l. til å holde svetten unna øynene, var jeg ca blinda på hjemturen, så da jeg endelig kom meg tilbake, var det bare å dumpe alt i kjøleskap og fryser, ta med seg campingstolen, støykansellerende hodetelefoner og MP3-spiller, bok og handkle og diverse og sette seg ute i solen. Der jeg ble sittende i 6 timer til det begynte å blåse opp og solen forsvant bak husveggen. Videre inn, hvor jeg ble sittende å høre på Kaizers og Jokke, lese tegneserier og lese ut boken jeg leste tidligere (Stieg Larssons "Jenta som lekte med ilden").

Nå sitter jeg her klokken 01:30, "Jenta som lekte med ilden" ligger utlest i bokhyllen og jeg har akkurat begynt på "Luftslottet som sprengtes". Jeg har flerfoldige flasker med isvann og er klar for litt av en natt. Med Jokke og Kaizers på anlegget, kan vennene mine feste så mye de vil der ute. Jeg er nydelig rosa og brunspraglet, og virkelig klar for å fortsette hyggestunden min i campingstolen - nå satt inne på rommet.

Sjur ut.

2 kommentarer:

Nina-Martine sa...

Haha, hørtes ut som en artig kveld!

Sv; Ja, har i grunn jeg også, i alle fall med tanke på skuespillkarriere. Tror egentlig MK & A har lagt fra seg alt som har med skuespill, i alle fall Ashley. De har mer fokus på mote kolleksjonene deres.

Men har i alle fall nå høye forventninger til lillesøsteren!

// Hehe, rundt her er alle kinosalene ganske så like :p

// Ja vel, det var sikkert Aerosmith som gjorde det :p

SosJojURor sa...

Ja, var fantastisk! :)

Sant, og festing og det som hører med.
Ser den. Ser den. ^^

Ah. Heldig. :P

Ja, sikkert. De er så awesome. :D