Totalt antall sidevisninger

onsdag 29. juni 2011

Tilbake til hverdagen og siste kveld på Vannspeilet

Dette får bli et dobbeltinnlegg, siden jeg aldri kom så langt som til å blogge om Vannspeilet 2011: Rockeaften.

25.06.2011
Lørdag var fylt av "ulykker", og jeg kom meg ikke nedover til Vannspeilet før sent lørdag kveld. Jeg hadde tenkt å møte opp 17:30 for å få med meg alt, fra Rhumble in Rhodos og Adam Tensta, til Lillasyster og John Olav Nilsen & Gjengen, men jeg klarte både å knuse en hel flaske vin som måtte vaskes og tørkes opp, og så når jeg var på god vei, kom jeg på at jeg hadde forlagt kortmappe og mobil hjemme, og måtte gå hjem igjen for å hente det.
Da jeg endelig kom meg til festivalen, var klokken 21:30 og Los Horribles hadde akkurat begynt å spille. Jeg gikk glipp av mye god musikk, men det jeg fikk med meg, skal man absolutt ikke kimse ad.

Desverre glemte jeg også batteriet til kameraet mitt, så bilder ble det ikke noe særlig av (bortsett fra noen crappy mobilbilder, men bilder tatt med mobil har så dårlig kvalitet at det ikke er noe vits i å legge de ut uansett).

Los Horribles spilte med fantastisk energi, som vanlig, og det var en sann glede å være der med øl og gode venner og høre på. Tett etter Sveinung, Stephani & co, fulgte de geniale svenskene i Lillasyster, og jeg har fortsatt vondt i nakken etter for mye headbanging. For å avslutte en fantastisk aften, kom John Olav Nilsen & Gjengen. Omtrent samtidig, begynte de å selge et glass rødvin for en halv bong, så for 60 kr, fikk man to glass rødvin. Jeg var i himmelen, og drakk nok et glass for mye. Søndag ble med andre ord en litt crappy dag.

Etter festivalen, var det nach, og jeg endte opp på Myra. Koselig det. Kom ikke hjem før ett søndag ettermiddag. Da var det taxi hjem og rett i seng og sov til fem. Opp og rydde, ned på Bunnpris for middag og is, og så vente på at familien skulle forville seg tilbake til Orkanger.

---

Onsdag 29.06.2011
Dagen i dag startet fint. Jeg våknet i 10-11-tiden (evt. så kom mamma og vekte meg (mye det samme)), følte at jeg hadde sovet for lite og brukte alt for lang tid på å finne passende klær. Så oppdaget jeg at det var veldig varmt og fuktig ute, og brukte en ny halvtime på å finne andre klær. Det vanskeligste var å finne en overdel som passet til underdelen. Jeg er sikker på at mange andre kjenner seg igjen i det.

Så var det en tur ned på NAV for å finne ut av fremtiden min. Jeg trenge jobb og penger til å betale ned studielånet mitt etc, og med bacheloren min, florerer det ikke akkurat av jobbmuligheter.
Jeg hadde time klokken ett, og klokken kvart på to, kom fyren jeg skulle snakke med. Typisk!
Han hadde fått beskjed om at vi skulle møtes klokken ti, noe som er litt merkelig med tanke på at fruen jeg gjorde avtalen med, sa "Klokken 13:00 onsdag 29.06.2011 hos x person" til meg gjentatte ganger da vi snakket om det på telefonen i går ettermiddag. Ja ja, sånt som skjer, som de sier.

Etter det, var det å komme seg hjem og gjøre det som stort sett opptar hverdagen min.
Korrekturlesing. Ikke for penger eller offentlige instanser, men for mine søstre og deres blogginnlegg. Noen må jo gjøre det, de klarer det jo ikke akkurat selv stakkars.

Jeg likte å lese Odas innlegg, det var godt skrevet og hadde en humoristisk tvist, og jeg er sikker på at det er noe vi alle kan nikke gjenkjennede til mens vi leser det.
Hannas var totalt annerledes, og bare svada (ja, jeg mener at alt du blogger om er svada, dømrade rosablogger!). Som vanlig. Oda ligger fortsatt milevis høyere enn Hanna når det gjelder blogging og kvalitet. Merkelig nok er det fortsatt Hanna som ligger på topplister og får sponsoravtaler osv. Det beviser bare min teori om at det i alle instanser er utseendet som gjelder, og hvor mye svada som ingen andre enn tolv år gamle jenter er interessert i.

2 kommentarer:

Oda Karoline sa...

Made my day: Jeg likte å lese Odas innlegg, det var godt skrevet og hadde en humoristisk tvist, og jeg er sikker på at det er noe vi alle kan nikke gjenkjennede til mens vi leser det.
Hannas var totalt annerledes, og bare svada (ja, jeg mener at alt du blogger om er svada, dømrade rosablogger!). Som vanlig. Oda ligger fortsatt milevis høyere enn Hanna når det gjelder blogging og kvalitet. Merkelig nok er det fortsatt Hanna som ligger på topplister og får sponsoravtaler osv. Det beviser bare min teori om at det i alle instanser er utseendet som gjelder, og hvor mye svada som ingen andre enn tolv år gamle jenter er interessert i.

Og jeg er heeelt enig. Rosabloggere har vi nok av... Topplisten burde bestått av folk som forstår at verden ikke er en rosabloble uten ondhet...

:- D

SosJojURor sa...

Så sant, så sant, lille venn. :)